Un accident rutier grav a avut loc în duminică seara, în localitatea bistrițeană Cristeştii Ciceului, după ce o maşină s-a răsturnat. Un bărbat a murit, iar un altul este rănit.

 

La faţa locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de la Ambulanţă şi unul de pompieri pentru măsuri API, transmite ISU Bistrița-Năsăud.

Din primele informaţii, o victimă este inconştientă, în stop cardio-respirator și se aplică protocolul de resuscitare.

UPDATE:

Bărbatul rănit grav nu a rezistat, medicii fiind nevoiți să îi declare decesul.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale și unei alte persoane, un tânăr de aproximativ 18 ani) întors la locul accidentului, care prezenta suspiciune de factura membru superior.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Din primele verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul care face legătura între Valea Viilor și localitatea din Cristeștii Ciceului, un bărbat de 55 de ani, din cartierul Coldău-BEeclean, care conducea un autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, din păcate, șoferul și-a pierdut viața, iar un pasager, care se afla în mașină, a fost rănit.

Se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment„, a declarat Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE: 2

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 55 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat„, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.