UPDATE: Inundații în Bistrița-Năsăud! Mai multe localități sunt afectate

Mai multe gospodării din câteva localități din Bistrița-Năsăud au fost inundate vineri după-amiaza, dar și drumuri județene și un drum național. Un tren accelerat a fost oprit în gară, circulația fiind întreruptă până la îndepărtarea aluviunilor.

 

Mai multe gospodării din Rebra, Monor și Gledin au fost inundate vineri după-amiaza. Inundat a fost și DJ 172 B Rebra-Parva, unde  au intervenit pentru deblocare SVSU și doi operatori economici  cu buldoexcavatoare.  De asemenea a fost afectat  drumul județean care face legătura între localitățile Dorolea și Cușma.

Pe DN 17 D la ieșirea din Rebrișoara se circulă restricționat. Toto în localitatea Rebrișoara, un echipaj de pompieri din cadrul Secției Năsăud intervine cu o motopompă de capacitate mărită.

 

Trenul accelerat 1831 este oprit în Gara Feldru, circulația feroviară fiind întreruptă până la îndepărtarea aluviunilor de pe șinele de cale ferată. Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de urgență, persoanele din tren așteaptă până la deblocare.

DN 17 D la Nepos

UPDATE:

Circulația pe calea ferată a fost reluată, terenul din gara Feldru punâdu-se în mișcare.

De asemenea, drumul județean dintre Dorolea si Cușma a fost deblocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.