Un tânăr de 19 ani din localitatea Bistrița Bîrgăului a fost prins la volanul unui autoturism, fără a avea permis de conducere. Acesta este deja cercetat în alte patru dosare pentru conducere fără permis.

 

UPDATE: 

Autoturismul folosit la comiterea infracțiunii de către tânărul de 19 ani, din Bistrița Bârgăului, cercetat pentru conducere fără permis, a fost pus sub sechestru de către polițiști.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, care urmează a fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivã.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un agent de poliție de la Serviciul Rutier aflat în timpul liber a observat, luni, în trafic, în municipiul Bistrița, un autoturism care era condus de o persoană despre care știa că nu deține permis de conducere, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Agentul de poliție a sesizat colegii care se aflau în patrulă, pe raza municipiului, iar la scurt timp aceștia l-au depistat în trafic.

În momentul în care a fost oprit în trafic de polițiști, tânărul a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în spatele său și care era condus chiar de polițistul aflat în timpul liber.

Polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto ca fiind un tânăr de 19 ani din Bistrița Bârgăului, cercetat în alte patru cazuri de conducere fără permis. Acesta a fost condus la sediul Poliției, unde urmează a fi dispuse măsurile legale.