Începând din 5 August, USR Bistrița a lansat cursa internă pentru desemnarea candidatului/candidatei la funcția de primar al Municipiului Bistrița, candidat cu care în 2020, echipa USR se va prezenta în fața bistrițenilor.

Potrivit unui comunicat de presă al organizației municipale a USR, competiția internă va fi una deschisă și va include și o serie de dezbateri publice în care bistrițenii vor avea șansa să îi cunoască pe candidați și să le adreseze întrebări. Procesul va fi unul transparent, în care vocea și votul fiecărui membru vor conta, asigură conducerea USR.

Dacă vă considerați un om care împărtășește valorile și principiile USR și vă doriți să schimbați orașul nostru în bine, veniți să participați la această competiție democratică, să deveniți membru USR Bistrița, să vă înscrieți în competiția internă devenind unul dintre candidații interni sau să-i susțineți pe candidații cei mai buni. Construirea unei noi clase politice, democratice, conduse de jos în sus, se face pas cu pas și ia timp. Până acum, echipa USR Bistrița a demonstrat că apară interesele și drepturile cetățenilor și că este pregătită să facă față provocărilor ridicându-se la un nivel înalt. Vă mulțumim pentru încredere, pentru susținere și pentru răbdare și vă invităm să deveniți membri sau simpatizanți. Vino alături de noi și poți fi chiar tu următorul primar al Bistriței alături de o echipă de oameni tineri, onești și competenți”, este mesajul transmis de USR Bistrița pentru locuitorii orașului care împărtășesc principiile formațiunii politice.