O femeie a fost accidentată în Tiha Bârgăului, în timp ce traversa strada. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Tot la spital a ajuns și o fetiță de circa 12 ani, pasageră în autoturismul care a accidentat-o pe femeie.

 

Un echipaj de prim ajutor și unul de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit, joi, la un accident rutier în localitatea Tiha Bârgăului, în urma căruia o femeie care traversa strada pe trecrea de pietoni, a fost rănită. Nu a fost singura victimă, întrucât a fost rănită și o fetiță de circa 12 ani, pasager în autoturismul care a lovit femeia. Ambele victime au ajuns la spital.

În urma accidentului din loc. Tiha Bârgaului au rezultat două victime. Pietonul (femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani), care acuză dureri în zona bazinului și o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului care acuză dureri la membrul superior drept. Ambele victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier  au intervenit azi, 02 iulie a.c. în jurul  orelor 09.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier.

Conform primelor verificări, în loc Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate,  de un autoturism condus de o femeie în vârsta   de 35 de ani din Tiha Bârgăului. Din accident a  rezultat rănirea gravă  a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița  precum și  rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism„, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.