Un tânăr de 27 de ani care avea obiceiul să frecventeze localurile din orașul Năsăud, fără să își plătească nota de consumație, s-a gândit într-o zi că poate să facă rost de bani. Aflat într-o cafenea, într-un moment în care barmanul a lipsit preț de câteva minute, bărbatul a intrat după tejghea și a furtat bani dintr-un sertar.

 

 

Vineri, 16 august, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Năsăud au depistat un tânăr care sustrase o sumă de bani dintr-un local. Tânărul se afla în interiorul localului, iar în timp ce barmanul ieșise să servească clienții pe terasă, el s-a strecurat după tejghea de unde a sustras o sumă de bani, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bistrița-Năsăud.

Tânărul are 27 de ani și locuiește într-o localitate din apropierea orașului Bistrița și avea se pare obiceiul să nu își plătească consumațiile prin localurile pe care le frecventa.

Potrivit IJJ Bistrița-Năsăud, marți 13 august, după ce a refuzat să achite nota de plată după o consumație într-o cofetărie din Năsăud, tânărul i-a adresat vânzătoarei cuvinte și expresii jignitoare, după care a fugit. Vânzătoarea a apelat imediat Numărul Unic 112, iar jandarmii ajunși la fața locului au obținut informații cu privire la semnalmentele acestuia și l-au depistat la câteva străzi distanță. La acel moment tânărul a fost sancționat de către jandarmii năsăudeni .

Vineri seara aceiași jandarmi l-au revăzut pe terasa unui bar și l-au întrebat dacă de această dată are cu ce să achite nota de plată. Tânărul, a ezitat puțin, iar jandarmii intuiseră deja că acesta nu avea bani. În același timp, barmanul a observat că îi lipseau banii dintr-un sertar aflat după tejghea la care, în mod normal nu avea nimeni acces.

La verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din interiorul localului, s-a constatat că bănuiala oamenilor legii se adeverise – tânărul în cauză sustrase banii.

Pe numele acestuia jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, acte care vor fi transmise către Poliția orașului Năsăud pentru continuarea cercetărilor.