Premierul Viorica Dăncilă va participa, vineri, la Conferința de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, alături de alți câțiva membri importanți ai cabinetului său. Vizita premierului nu se limitează doar la acest eveniment. Aceasta are programate o serie de întâlniri cu managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, precum și cu primarii din Bistrița-Năsăud.

 

Social-democrații din Bistrița-Năsăud își vor alege, vineri noua conducere a organizației județene, motiv pentru care premierul Viorica Dăncilă – președintele PSD, va fi prezentă în sala în care se va desfășura evenimentul de la Centrul Cultural „Dacia” din Bistrița începând cu ora 15:00.

Premierul Dăncilă va fi însoțită de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici (președinte executiv al PSD), secretarul general al PSD – Mihai Fifor, vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Apelor și Pădurilor – Ioan Deneș, dar și alți miniștri ai Guvernului României.

Vizita premierului va începe însă vineri dimineața la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, unde se va întâlni cu managerul Gabriel Lazany, dar și cu personalul medical. Ulterior, aceasta se va deplasa la Consiliul Județean, unde are programată o întrevedere cu primarii din Bistrița-Năsăud.

Viorica Dăncilă este al patrulea premier al României care ajunge într-o vizită oficială în județul Bistrița-Năsăud, după Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta și Sorin Grindeanu.

După vizita de la Bistrița, Viorica Dăncilă va ajunge sâmbătă la Sibiu, iar duminică la Prahova.