FOTO: ARHIVA

Doi s-au certat, iar al treilea s-a ales cu dosar penal. Este vorba despre un incident petrecut, sâmbătă în orașul Năsăud, unde doi bărbați s-au luat la harță, iar un al treilea a încercat să-i despartă. Acesta nu a fostînsă împăciuitor, ci din contră, l-a luat la pumni pe unul din cei doi certăreți. Cu dosar penal s-a ales încă un năsăudean care l-a luat la pumni pe un alt bărbat, acesta din urmă ajungând la spital pentru îngrijiri medicale. 

 

Sâmbătă, jandarmii Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din oraşul Năsăud au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între trei bărbaţi care în urma unor neînţelegeri au apelat la violenţe fizice. Doi dintre bărbaţi se certau, iar cel de-al treilea a încercat să îi despartă şi i-a aplicat unuia dintre aceştia, mai multe lovituri în zona feţei.

După ce i-au potolit pe cei trei, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, acte care au fost înaintate Poliţiei oraşului Năsăud, pentru continuarea cercetărilor. Cel în cauză a fost sancţionat cu 500 de lei, pentru provocare şi participare la scandal, conform legii.

 

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, duminică a avut loc un alt scandal, tot în orașul Năsăud, când localnic l-a luat la pumni pe un bărbat. Cel agresat a ajuns la UPU Năsăud unde a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Jandarmii i-au întocmit agresorului acte de sesizare pentru  infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

 

Totodată, jandarmii au mai aplicat la acest sfârşit de săptămână sancţiuni în valoare de 5.900 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, apelarea în mod nejustificat la mila publicului şi alertarea fără motiv a organelor de ordine.