Zeci de controale pe linie economică, efectuate de polițiștii din Bistrița-Năsăud! Ce amenzi au fost aplicate

0
1

Zeci de operatori economici din Bistrița-Năsăud au fost verificați, marți, de polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice, controale soldate cu amenzi în valoare de 75.000 lei, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

 

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și ai Serviciului de Investigații Criminale au continuat acțiunile preventive și de combatere a ilegalităților, dar și pentru limitarea răspândirii COVID 19.

În acest sens, au fost desfășurate controale și verificări de specialitate la 42 de operatori economici, persoane fizice și juridice. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 75.000 lei.

Din totalul acestora, 33 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și una pentru nerespectarea prevederilor Legii 252/2003 privind Registrul unic de control.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au dispus confiscarea sumei de 162 lei și a 27 sticle cu alcool sanitar, în valoare totală de 310 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.