Echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a învins-o pe Zvezda Zvenigorod (Rusia), cu scorul 26-23, într-o nouă partidă disputată în cadrul turneului din Busan, Coreea de Sud. 

Potrivit oficialilor clubului bistrițean, pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au înscris Szilvia Szabo (6), Nicoleta Dincă (4), Laura Pristăvita (4), Dziyana Ilyina (4), Natallia Vasileuskaya (2), Andra Moroianu (2), Valentina Ardean Elisei (1), Daniela Teodor (1), Ștefania Lazar (1), Mariana Costa (1). Darly De Paula a avut 13/36 intervenții. 

Un meci în care faza de apărare a funcționat foarte bine, în primele 22 de minute primind doar 3 goluri. Ne-am și creat multe ocazii de a marca și cred că doar evoluția excelentă a portarului celor de la Svezda a facut ca diferența să fie doar de 3 goluri! Mai avem multe de pus la punct dar vreau să le felicit pe fete, toată lumea care a intrat în teren a facut-o cu brio!„, a spus Horațiu Pașca, antrenorul principal al CS Gloria 2018.

Reamintim că, în aceste zile, echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se află în Coreea de Sud, unde participă la ”2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament” – un stagiu de pregătire care se derulează alături de alte cinci echipe: Busan Bisco – organizatoarea turneului, naționalele Angolei și Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod – Rusia și Ringkobing Handbold – Danemarca.

Sursa: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.