Bătrân de 85 de ani, lovit de mașină, în Josenii Bârgăului

Un bătrân din Mijlocenii Bârgăului a fost accidentat luni seara de un autoturism, în timp ce traversa DN 17, în localitatea Josenii Bârgăului. Din fericire, Nu a fost nevoie transportarea acestuia la spital. Șoferul a rămas fără permis de conducere.

 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, bătrânul a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani din localitatea Rusu Bârgăului.

„Din primele date, un șofer de 42 de ani din Rusu Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 17, pe direcția Bistrița înspre Vatra Dornei, în localitatea Josenii Bârgăului a surprins și accidentat un bărbat de 85 de ani din Mijlocenii Bârgăului, care era angajat în traversarea străzii.

În urma impactului, bărbatul nu a necesitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Atât conducătorul autoturismului cât și pietonul au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative”, a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au luat măsura sancționarii contravenționale a șoferului conform prevederilor OUG 195/2002, aplicând totodată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice timp de 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.