Bistrițean beat la volan, oprit de polițiști cu ajutorul jandarmilor

Un bistrițean s-a ales joi cu dosar penal, după ce a condus beat prin municipiu și a acroșat mai mulți stâlpi din material plastic care separă sensurile de mers, dar și un autoturism parcat regulamentar, atunci când polițiștii au încercat să-l oprească. Bărbatul a fost oprit și imobilizat cu ajutorul jandarmilor.

 

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița în cadrul activităților de supraveghere și control în trafic, au observat azi-noapte la ora 00.10, un autoturism care în timp ce se deplasa pe strada Bulevardul Decebal a acroșat mai mulți stâlpi din material plastic care separă sensurile de mers.

„Folosindu-se de semnalele acustice și luminoase, polițiștii au solicitat conducătorului autoturismului să oprească, însă acesta și-a continuat deplasarea, întrând în coliziune ulterior și un autoturism parcat regulamentar.

Cu sprijinul unui echipaj al Jandarmeriei Bistrița, bărbatul a fost interceptat și imobilizat iar ulterior condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița.

Șoferul, un bărbat de 61 de ani din Bistrița, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,55 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând documentarea faptei.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.