Liberalul Stelian Dolha: ”Radu Moldovan – un autentic baron de Bistrița! PSD ține captivi primarii!”

Liberalii bistrițeni au criticat în termeni duri modul în care sunt prezentate cetățenilor investițiile realizate la nivelul județului. Prim-vicepreşedintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, s-a arătat nemulțumit de faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud și-ar asuma toate aceste obiective. 

Într-o conferință de presă, liberalul Stelian Dolha l-a numit pe președintele Consilului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, ”baron autentic de Bistrița”, lansând acuze cum că PSD ar ”ține captivi primarii”.

”Văzând campania electorală a PSD şi pe Radu Moldovan ca un autentic baron de Bistriţa care împarte flyere şi materiale tricolore, văd cum primarii, indiferent de formaţiunea politică din care fac parte, sunt umiliţi la ei acasă. De ce? Pentru că toate realizările din Bistriţa-Năsăud le-a făcut unul singur – Emil Radu Moldovan. Echipa de campanie a PSD spune un singur lucru: fiecare uliţă din judeţul Bistriţa-Năsăud e făcută, e asfaltată de Emil Radu Moldovan, nu de altcineva! (…) Cu alte cuvinte le spui: daţi voturi pentru PSD, vă dăm bani de la PNDL, din pixul lui Suciu, mai nou. Trist este că partidul acesta e condus de niște penali, care încearcă acum să țină captivi primarii. Banii europeni nu sunt atraşi, adică 80% dintre ei rămân la Bruxelles şi asta ne spun europarlamentarii PSD care nu mai sunt la PSD pentru că au trecut în altă parte. În schimb, vin şi ne spun: salvăm satul românesc. Cum să salvăm satul românesc în condiţiile în care tinerii din Bistriţa-Năsăud, din satele din judeţ pleacă şi muncesc în străinătate pentru că s-au săturat de corupţie, de incompetenţă, în condiţiile în care toate instituţiile publice sunt controlate cap-coadă de Emil Radu Moldovan şi de tot ce înseamnă clica PSD”, a declarat, într-o conferință de presă, Stelian Dolha, care a mai cerut membrilor PSD de bună credinţă să plece din partid.

De asemenea, și secretarul general al PNL B-N, Ovidiu Florean, a adăugat că, în opinia sa, președintele CJ Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, ”a transformat Consiliul Judeţean într-o fabrică de hotărâri de proastă calitate”.

”Se merge pe principiul cantitativ nu calitativ. În 24 aprilie, de exemplu, pentru a își ajuta camarila și acoliții angajați la Direcția pentru Cultură și la Biblioteca Județeană s-au dat două hotărâri de Consiliu Judeţean care au abrogat 6 hotărâri, totul pentru a modifica statul de funcții și organizama, să le mai dea câteva trepte superioare ca să le crească salariile la oamenii PSD-ului angajați în aceste instituții (…) Sunt foarte atenți cu camarila lor, dar nu sunt atenți cu electoralul, mai ales cu cel din zona Ilvelor”, a declarat Florean.

Acesta a mai precizat că ar fi necesare verificări ale organelor abilitate cu privire la decontările făcute la proiectul de modernizare a drumului de pe Valea Ilvelor, pentru că „s-au schimbat de foarte multe ori situațiile de lucrări și planează tot felul de suspiciuni că lucrurile nu sunt în legalitate acolo”, a mai sus Florean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.