Copiii sunt sărbătoriți astăzi, la Bistrița

Astăzi, 28 mai, vor fi organizate manifestări de amploare dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, fiind aşteptaţi să participe sute de preşcolari şi elevi ai învăţământului primar din municipiu.

Primăria municipiului Bistriţa, alături de Inspectoratul Şcolar Judeţean va coordona şi sprijini evenimentele dedicate tuturor copiilor din municipiu.

Începând cu ora 9:00, un număr de 350 de  preşcolari de la grădiniţele din municipiu participă la faza judeţeană a festivalului „Kalokagathia” – festival de programe artistice care se va desfăşura în sala de spectacole a  Palatului Culturii Bistriţa.

De la ora 12:00, elevii claselor primare de la şcolile gimnaziale din municipiu vor fi invitaţi în Parcul Municipal unde, sub sloganul „Lumea Copiilor”, vor avea loc o mulţime de activităţi dedicate celor mici: desene pe asfalt, animaţie stradală, muzică ambientală, ateliere de pictură pe faţă, postere tematice.

Voluntarii Consiliului Local al Tinerilor vor purta costume amintind de eroi din basme şi vor împărţi baloane şi bomboane participanţilor la eveniment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.