Bărbat din Teaca, sub control judiciar, după ce l-a băgat în spital pe un consătean

Un bărbat din comuna bistrițeană Teaca a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior pus sub control judiciar de instanță, după ce i-a administrat o bătaie soră cu moartea unui sătean din Pinticu.

 

 

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus, joi, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Teaca, pe care îl cercetează pentru vătămare corporală.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în data de 24 iulie 2019, în timp ce se afla pe o pășune situată în comuna Teaca, bărbatul de 32 de ani l-ar fi lovit cu o bâtă pe un altul, în vârstă de 40 de ani, din Pinticu, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 64-65 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie a viaţa„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul din Teaca a fost prezentat Judecătoriei Bistrița, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a decis aplicarea măsurii controlului judiciar.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.