Amenzi de 6.000 de lei aplicate de jandarmii bistrițeni pentru transport ilegal de material lemnos (FOTO)

Doi bărbați din Bistrița-Năsăud, care au fost prinși de jandarmii bistrițeni în timp ce transportau cantitatea de 3 metri cubi de material lemnos fără aviz, s-au ales cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei. În plus, lemnul a fost confiscat.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud informează că în ultimele 24 de ore, jandarmii bistrițeni au executat o acțiune pe linie silvică, scopul acesteia fiind de prevenire și combatere a tăierilor şi transportului ilegal de material lemnos.

Acțiunea a fost organizată pe raza Ocolului Silvic Valea Șieului, pe raza localităților Mărișelu și Domnești.La fața locului, jandarmii au depistat doi bărbați care transportau cu două atelaje hipo, material lemnos de esență tare, dintr-o zonă cu vegetație forestieră din afara fondului forestier.

Aceștia au fost sancționați conform prevederilor legale, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, pentru însușire fără drept și transport de material lemnos fără aviz.

Materialul lemnos (3 metri cubi) a fost ridicat în vederea confiscării și a fost predat în custodie organelor silvice competente.

FOTO: Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.