Peste 200 de sancţiuni, în valoare de 78.299 de lei (mai bine de 15.000 de euro), au fost aplicate de polițiștii Serviciului Rutier în urma acțiunilor desfășurate în acest sfârșit de săptămână.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, în acest weekend, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, în special pentru depistarea și sancționarea celor care depășesc viteza legală sau se află sub influența băuturilor alcoolice, punând, astfel, în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic”.

De altfel, în ultimele trei zile, la nivelul întregii țări, Poliția Română a scos toate radarele pe șosele, a folosit echipamente video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospeciale, cinemometre portabile, model TruCAM, precum și aparatele etilotest.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale poliţiştii din Bistrița-Năsăud au aplicat peste 200 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la 78.299 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 38 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au depistat mai mulți conducători auto care au încălcat grav regulile de circulație și au pus în pericol siguranța rutieră, motin pentru care aceștia și s-au ales și cu dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.