Andreea Tetean va juca și în sezonul următor alături de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Andreea Tetean a semnat un nou contract cu echipa de suflet a bistrițenilor. Valorosul coordonator de joc bistrițean va evolua și în sezonul următor pentru culorile clubului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

”Mă bucur că voi evolua în continuare pentru Gloria 2018. Am ales să continui aici pentru că Bistrița înseamnă ”ACASĂ„. Echipa mi-a oferit satisfacții deosebite. Mă bucur că alături de colegele mele și de staff am reușit o performanță deosebită la finele sezonului trecut.
Sunt foarte mândră de locul III obținut în campionat și de medalia de bronz. Îmi doresc ca și în viitorul sezon să avem un parcurs cât mai lung în Cupa EHF și de asemenea o clasare cât mai bună în campionat. Mulțumesc tuturor celor care ne susțin neconditionat la fiecare meci și în special galeriei ”Peluza albastră””, a declarat Andreea Tetean.

Handbalista s-a format în perioada junioratului (2000-2008) la Liceul cu program sportiv din Bistrița, alături de prof. Iuliu Crăciun. Deține mai multe premii individuale și medalii în campionatul școlar. S-a transferat apoi la Universitatea Cluj, echipă căreia i-a dedicat o mare parte din carieră – nouă ani.

A obținut alături de echipa clujeană locul II în sezonul 2009-2010, performanță reeditată și în campionatul 2010-2011. Totodată a obținut cu Universitatea Cluj un loc trei în sezonul 2012-2013. A jucat alături de colegele sale și în Champions League.

Din sezonul 2017-2018 a revenit acasă, la CSM Bistrița. Alături de Gloria 2018, Andreea Tetean a obținut în sezonul 2018-2019 locul III și medalia de bronz în Liga Florilor.

Sursa: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.