Aproape 2.000 de misiuni au executat jandarmii bistrițeni în primul trimestru al anului 2019

Aproape 2.000 de misiuni au executat jandarmii bistrițeni în primul trimestru al acestui an, aplicând și amenzi de peste 110.000 de lei. 

 

Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud a întocmit un raport privind activitatea desfășurată în primele trei luni ale anului 2019. Astfel, în această perioadă, jandarmii au executat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud un număr de 1.851 de misiuni.

”Dintre acestea, pe linie de ordine publică au fost executate 184 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări cultural-artistice, promoţionale, sportive sau de protest, iar 93 de misiuni au fost cele de aplanare a unor conflicte. Pe linie de menţinere a ordinii publice au fost executate în perioada de referinţă 1.120 misiuni. Dintre acestea amintim: 651 de misiuni executate în sistem integrat de către patrulele mixte atât în mediul urban cât şi în cel rural, 174 misiuni executate în staţiuni montane şi pe traseele turistice adiacente acestora, respectiv 239 misiuni executate în zona instituţiilor de învăţământ”, arată IJJ Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

Tot în primele trei luni ale acestui an au fost executate de către jandarmi pe raza judeţului 391 de misiuni în cooperare cu alte instituţii, din care 273 au fost cele executate cu Poliţia.

În perioada analizată au fost aplicate 366 de sancţiuni, în valoare totală de 113.250 lei, valoarea bunurilor confiscate fiind de 2.225 lei.

Au fost constatate 64 de infracţiuni, din care 47 pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.