Autoturism distrus în proporție de 80 la sută după ce a fost cuprins de flăcări (FOTO/VIDEO)

Pompierii au fost solicitați, marți dimineața, să intervină la un incendiu care a cuprins un autoturism parcat pe Bulevardul Decebal din municipiul Bistrița. Autoturismul a ars ca o torță. Pompierii au reușit să stingă flăcările, însă mașina a fost distrusă în proporție de 80 la sută.

Incendiul a izbucnit la un autoturism marca Ford, care în câteva minute a fost cuprins integral de flăcări. Mașina era oprită în stația de autobuz de pe Bulevardul Decebal din Bistrița.

La fața locului a intervenit o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Circulația în zonă a fost oprită, iar pompierii au reușit să stingă flăcările în scurt timp și au efectuat cercetări pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

Incendiul a fost lichidat rapid, însă autoturismul a fost distrus în proporție de 80%. Au fost salvate compartimentul motor și anvelopele” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Din fericire nu au existat victime.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la sistemul la climatizare.

Anul trecut, pompierii bistrițeni au intervenit la 18 incendii care au izbucnit la autovehicule. Pentru a evita astfel de situații, se recomandă verificarea periodică a sistemelor electrice ale autovehiculelor.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.