Autovehicul cuprins de flăcări în municipiul Bistrița. Focul s-a extins, iar un bărbat a suferit arsuri (FOTO/VIDEO)

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă, în jurul prânzului, într-o gospodărie situată în zona Valea Budacului din municipiul Bistrița. Flăcările au cuprins un autovehicul după care s-au extins și au afectat și o betonieră din apropiere, dar și fațada unui imobil. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit arsuri. 

Alerta a fost dată în jurul orei 11:40, iar în momentul în care echipajele de intervenție au sosit la fața locului, incendiul se manifesta violent. Flăcările au cuprins un autoturism parcat în curtea unei case, după care s-au extins.

Pompierii bistrițeni din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița au intervenit și timp de mai bine de jumătate de oră s-au luptat cu flăcările, reușind în cele din urmă să lichideze incendiul.

”Incendiu a fost lichidat în totalitate în aproximativ 30 – 40 de minute. Au ars un autoturism, o betonieră și materiale combustibile (în general, lemn). S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea focarelor, dar și pentru protejarea vecinătăților (casa de locuit). Din cauza flăcărilor înalte și a temperaturii ridicate, a fost afectată fațada casei pe o suprafață de circa 40 – 50 mp” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD de prim ajutor. Acesta prezenta arsuri de gradul II la nivelul spatelui și a membrelor superioare. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru tratament de specialitate.

Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire.

FOTO/VIDEO: ISU B-N, SVSU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.