Bărbat din județul Sălaj, amendat pentru că transporta fără documente circa 800 de kg de afine. Întreaga cantitate a fost confiscată

 

Circa 800 de kg de fructe, în valoare de 6.500 de lei și pentru care nu existau documente legale de proveniență, au fost confiscate de polițiștii bistrițeni.

”La data de 31 iulie a.c., pe raza localității Ragla, polițiștii Secției 1 Politie Rurală Bistrița au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară înmatriculată în județul Sălaj. În urma controlului, a fost identificat șoferul acesteia ca fiind un bărbat de 52 de ani, din Bobota, județul Sălaj. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că acesta transporta cantitatea de 790 kg de afine”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul nu a putut prezenta documente care să ateste provenința legală și de transport a fructelor, motiv pentru care a fost sancționat contravențional conform Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 500 de lei.

Totodată, marfa, în valoare de aproximativ 6.500 de lei,  a fost confiscată și predată unui centru autorizat de achiziție fructe de pădure.

FOTO: www.modernbuyer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.