Bistrița-Năsăud, pe locul doi la nivel național privind atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea zonei rurale

Județul Bistrița-Năsăud se situează pe locul doi la nivel național în materie de atragere de fonduri europene pentru dezvoltarea zonei rurale.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, primăriile din Bistrița-Năsăud au reușit să atragă, prin intermediul PNDR 2014-2020, fonduri în valoare de 192,3 milioane de euro, lucru care clasează județul pe locul doi în ierarhia națională.

Am spus-o în nenumărate rânduri și o spun și acum: județul Bistrița-Năsăud are parte de unii dintre cei mai buni primari din România, lucru demonstrat statistic! Aici am vorbit doar de bani europeni pentru infrastructura rutieră, fără a mai vorbi de proiectele Consiliului Județean și de alte proiecte finanțate de Guvernul României” a declarat Emil Radu Moldovan.

În plus, județul este campion național în ceea ce privește atragerea de fonduri pentru modernizarea drumurilor agricole și forestiere.

Informația a fost lansată în spațiul public de secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Sorin Roșu Mareș. Potrivit unei statistici a MADR, 20 de comune și un oraș din județul Bistrița-Năsăud au atras fonduri europene pentru drumuri forestiere, 17 localități pentru drumuri agricole și alte 26 de unități administrativ-teritoriale au atras fonduri europene pentru modernizarea drumurilor comunale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.