Câinii vagabonzi terorizează o întreagă stradă din municipiul Bistrița (FOTO)

Mai multe familii care locuiesc pe strada Remus Cristian Bucur din municipiul Bistrița susțin că sunt terorizate de o haită de câini vagabonzi, care de mai bine de trei luni își duce veacul în acea zonă. Oamenii sunt disperați și le este frică în special pentru copiii lor și cer autorităților locale să soluționeze problema. 

De mai bine de trei luni de zile, „o haită de câini vagabonzi” terorizează strada Remus Cristian Bucur din Bistrița, pe terenul din dreptul sensului giratoriu de lângă stația de alimentare cu carburanți „MOL”. Locuitorii acestei străzi, mai ales copiii, nu pot ieși din locuințele lor pe stradă de teama acestor câini” susține Ioan Cordovan, un locuitor al acestei străzi.

Cetățenii din această zonă spun că au încercat să apeleze Serviciul de Ecarisaj în speranța că se va găsi o rezolvare la problema lor, însă, nu nu reușit să soluționeze situația. ”Oricât au încercat cetățenii să anunțe Serviciul de Ecarisaj pentru a rezolva acest caz nefericit al acestei străzi, nimeni nu răspunde la telefon, din „lipsă de personal” ori din nepăsare față de populația Bistriței” a mai completat Ioan Cordovan.

Bistrițeanul face apel către reprezentanții administrației locale să ia măsuri în acest caz, menționând că ”„tabăra haitei” este doar la aproximativ 50 m de incinta tehnică a Stației de tratare a apei potabile a Bistriței, care este considerată o zonă de protecție”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.