Concert susținut de Lora și un spectaculos foc de artificii, în noaptea dintre ani, în centrul Bistriței

Bistrițenii care vor alege să petreacă noaptea dintre ani pe pietonalul Liviu Rebreanu din municipiu vor avea parte de distracție și de o seară de neuitat, promit organizatorii – Primăria Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, prin Centrul Cultural Municipal și  Centrul Județean pentru Cultură. Cap de afiș al evenimentului va fi Lora, iar seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Primăria Bistrița împreună cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, prin instituțiile culturale din subordine, au decis să organizeze împreună spectacolele de care bistrițenii se vor bucura în noaptea dintre ani pe pietonalul Liviu Rebreanu din municipiu.

Astfel, trecerea în noul an va fi marcată printr-un concert susținut de o îndrăgită artistă a momentului – Lora. În deschiderea concertului susținut de Lora va cânta o trupă locală -Big City din Beclean. Lora va urca pe scena special amenajată în centrul istoric al municipiului Bistrița la ora 23:15.

La miezul nopții, Lora va fi cea care va număra ultimele secunde din 2018 alături de bistriţeni, care vor avea parte şi de un spectaculos foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.