Un copil de 8 ani care se afla pe bicicletă a fost accidentat, sâmbătă, de un autoturism, accidentul petrecându-se pe raza județului Bistrița-Năsăud. Întrucât starea copilului era una gravă, medicii au decis să solicite intervenția unui elicopter SMURD care să îl transporte la o clinică de specialitate dintr-un alt oraș.

Accidentul s-a produs sâmbătă, pe raza localității Șanț din județul Bistrița-Năsăud. Un copil de 8 ani a fost surprins și accidentat de o femeie în vârstă de 31 de ani din aceeași localitate care se afla la volanul unui autoturism.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor de la Sîngeorz-Băi, în sprijinul acestuia intervenind și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că starea copilului este gravă, fiind necesară intubarea acestuia. Astfel, în aceste condiții medicii au solicitat și intervenția unui elicopter SMURD care să îl transporte pe copil la o clinică de specialitate. Potrivit polițiștilor, copilul aflat pe bicicletă ar fi ieșit de pe o stradă secundară fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost accidentat de femeia care se afla la volanul unui autoturism.

Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

FOTO: arhivă