CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă miercuri, 11 septembrie, pe teren propriu partida din etapa a III-a a Ligii Florilor, în compania echipei Corona Brașov.

”E o săptămână extrem de importantă pentru noi. Întâlnim astăzi Corona Brașov, o formație cu maximum de puncte după primele două etape. A jucat foarte bine împotriva celor de la Brăila, un adversar cu pretenții în Liga Florilor. Corona Brașov are o echipă aproape nouă în acest sezon, cu multe transferuri realizate în vară, unul dintre cele mai importante fiind cel al Cristinei Laslo. De menționat este și revenirea Elizei Buceschi”, a declarat antrenorul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Horațiu Pașca.

Corona e o echipă care joacă un handbal modern, care și-a propus podiumul în acest sezon. Sunt convins ca vor veni la Bistrița cu intenția de a câștiga toate cele trei puncte.
Noi am rămas datori față de publicul nostru după meciul din prima etapă cu Craiova de pe teren propriu și ne dorim foarte mult să ne luam revanșa în fața lor și să îi vedem multumiți la finalul partidei”, a mai completat antrenorul bistrițean. 

În primele două etape, echipa din Bistrița a reușit o singură victorie, obținând 3 puncte. Gloria 2018 a fost învinsă în prima etapă de SCM Craiova și a câștigat în deplasare la Rapid București. Handbalistele Gloriei au marcat în primele două meciuri din acest sezon 46 de goluri și au primit cu două mai puțin.