CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud joacă, sâmbătă, în deplasare la Cluj Napoca

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud va întâlni, sâmbătă, echipa CS U Cluj Napoca, într-un meci care contează pentru etapa a XVI a Ligii Florilor.

Partida care se va desfășura sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11:00, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj Napoca aduce față în față Gloria 2018 – a 8-a clasată în Liga Florilor (6 victorii, 7 înfrângeri, 18 puncte) și CS U Cluj Napoca, ocupanta locului 12 (2 victorii, 12 înfrângeri, 6 puncte).

Antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, Horațiu Pașca, spune că meciul este unul special.

Întotdeauna meciurile dintre echipele din Bistrița și Cluj au avut o încărcătura aparte. Indiferent de locurile pe care le ocupăm în clasament meciul este este unul special. Venim după o victorie acasă împotriva ocupantei locului III în Liga Florilor – CS Măgura Cisnădie și avem un moral bun. Suntem conștienți că ne va aștepta un meci foarte foarte greu la Cluj, pentru că întâlnim o echipă care reprezintă un mix interesant între experiență și tinerețe. Marea majoritate a jucătoarelor tinere de la Universitatea Cluj au cochetat de-a lungul timpului cu loturile naționale de junioare și tineret și chiar cu ceea ce înseamnă acum România B. Suntem foarte atenți și pregătim meciul foarte bine” a declarat Pașca.

Antrenorul principal al echipei de handbal feminin din Bistrița a mai completat că în meciul de sâmbătă nu va juca Paula Garcia Avila, iar Magdalena Paraschiv a suferit o accidentare la meciul cu Cisnădie și încă nu se pregătește cu echipa, însă antrenorul spune că a primit asigurări de la staff-ul medical că aceasta va fi recuperată până în ziua în care se va juca meciul.

Partida dintre CS U Cluj Napoca și CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud va fi arbitrată de Diana Florescu (Argeș) și Anamaria Stoia (București).

Observator din partea Federației Române de Handbal va fi Gigi Sandi Antonescu (Argeș).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.