CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat derby-ul cu SCM Gloria Buzău

Sâmbătă seara, în Sala TeraPlast Arena din Bistrița, s-a jucat meciul dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și SCM Gloria Buzău, un meci între echipele clasate pe locurile 3 și 4 în Liga Florilor, partidă ce a contat pentru etapa a 23-a a Ligii Florilor la handbal feminin. Echipaantrenată de Horațiu Pașca s-a impus cu scorul de 34-29 (16-14) și și-a consolidat locul 3 în clasament. 

Czeczi a marcat primul gol al meciului, din aruncare de la 7 metri, apoi Bazaliu a egalat cu o aruncare de la distanță. Buzăul a fost la conducere în primele minute ale meciului, având și două goluri avantaj în mai multe rânduri. Bistrița a preluat conducerea prima dată în minutul 19, 9-8, cu un gol marcat de Seraficeanu, și tot extrema gazdelor a marcat apoi și pentru 10-8. În minutul 23 Zulic a dis Bistrița la 3 goluri avantaj, scor 12-9, apoi Buzăul s-a mai apropiat în câteva rânduri la un gol, iar la pauză scorul a fost 16-14.

Zhintoan a marcat primul gol din partea a doua a meciului și în minutul 41 Bistrița s-a distanțat prima dată la șase goluri, scor 24-18. Ilyina a întrerupt seria de 4 goluri a gazdelor, dar echipa oaspete n-a mai reușit să se apropie la mai puțin de 4 goluri. Bistrița a avut 8 goluri avantaj în minutul 54, când Pristavita a marcat pentru 32-24. Zamfirescu, Moroianu și din nou Zamfirescu au marcat pentru echipa antrenată de Daniel Anca, reducând ecartul la 5 goluri, dar Chintoan și Laslo au marcat pentru Bistrița, iar ultimele două goluri ale meciului au fost marcate de Mădălina Zamfirescu și scorul final a fost 34-29.

Bistrița: De Arruda (14 intervenții), Dumanska (3 intervenții) – Chintoan 7 goluri, B. Bazaliu 6, Laslo 4, Dincă 4, Seraficeanu 4, Posavec 3, Zulic 3, Pristăvița 1, Tamires 1, Nikolic 1, Mezei, D. Bazaliu, Terec, Marcu. Antrenor: Horațiu Pașca.

Buzău: Batonovic (8 intervenții), Kelemen (o intervenție), Nenezic (o intervenție) – Zamfirescu 8 goluri, Czeczi 5, Burlachenko 5, Ilyina 4, Moroianu 4, Prkacin 2, Petrovic 1, Blazevic, Keita, Stoleru, Drăgunoiu, Sîrb. Antrenor: Daniel Anca.

După 23 de etape, Gloria Bistrița Năsăud este pe locul 3, cu 55 de puncte, iar Gloria Buzău este pe locul 4, cu 49 de puncte. În etapa următoare, Gloria Bistrița Năsăud va juca în deplasare, cu rapid București, un derby pentru locul 2, iar Gloria Buzău va juca pe teren propriu cu Dunărea Brăila, un meci care poate decide ocupanta locului 4 la finalul acestui sezon. 

foto: facebook/ Handbal • CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

 

Sursa: Realitatea de Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.