CULISELE PUTERII | Miron Mitrea a desemnat „repetentul și premiantul săptămânii” – Doi oficiali importanți nominalizați VIDEO

 

Miron Mitrea a nominalizat, duminică seara, în cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea PLUS, premiantul și repetentul săptămânii, conform rubricii obișnuite. În această săptămână, Miron Mitrea nu a stat prea mult pe gânduri în momentul nominalizării persoanei care primește titlul de „repetentul” săptămânii, numindu-l la această categorie pe Florin Cîțu.

 

„Repetent nu poate fi decât Florin Cîțu pentru extraordinar de neinspirata declarație cu trimitere a  arșilor de la Petromidia în străinătate”, a spus Miron Mitrea la Realitatea PLUS.

Premiantul este Ilie Bolojan. Singurul politician din arcul de putere care face un lucru de bun simț. A zis: eu sunt dispus să mă duc la Buzău să-l ajut pe colegul de la PSD într-o chestiune pe care nu a reușit-o (să promoveze unirea cu comuna Țintești).

E singurul politician care face un lucru de bun simț. Ceea ce e normal, una e competiția politică, alta sprijinul. Bolojan, jos pălăria”, a spus consultantul politic.

Referitor la alegerile din PNL, Mitrea adeclarat: „Dacă ar fi la fotbal, s-ar fluiera într-una acolo. E păcat că un partid cu asemena tradiție ne arată o imagine atât de neplăcută”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.