Directorul general al TeraPlast, Mirela Pop, se retrage din funcție

Grupul TeraPlast, cel mai mare procesator de PVC din România şi unul dintre principalii producători de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor, va avea un nou director general, după ce Mirela Pop, cea care timp de un an a deținut această funcție, s-a retras. 

„Mă bucur pentru șansa de a-mi aduce aportul la dezvoltarea unuia dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor de construcții din România, dar și pentru că, în cei 10 ani de colaborare, am avut ocazia de a lucra alături de o echipă solidă, dedicată și extrem de bine pregatită, precum cea din cadrul TeraPlast” a declarat fostul director general al companiei bistrițene.

Mirela Pop a ocupat funcția de director general timp de un an. Poziția va fi preluată de către Alexandru Stânean.

Grupul TeraPlast are o tradiție de peste 120 de ani. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe şase linii de business: Instalaţii & Amenajări, Profile tâmplărie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate şi Tâmplărie termoizolantă.

Facilităţile de producţie ale companiilor din Grup sunt localizate în Parcul Industrial TeraPlast, dezvoltat pe o suprafaţă de peste 200.000 mp, în extravilanul municipiului Bistriţa. În perioada 2007-2014 Grupul TeraPlast a investit peste 260 de milioane de lei în dezvoltarea şi modernizarea capacităţilor de producţie, dar şi în extinderea portofoliului de produse.

Începând din 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast este listată la Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRP.

FOTO: Teraplast Group

1 COMENTARIU

  1. […] Recent, Mirela Pop s-a retras din funcția de director general al TeraPlast,  tocmai pentru că avea alte planuri, acelea de a participa la concursul pentru postul de director financiar-contabil al celei mai mari unități medicale din Bistrița-Năsăud. În cadrul TeraPlast, Mirela Pop a ocupat funcția de director general timp de un an. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.