Doi oameni de afaceri bistrițeni, călcați de tâlhari în propria locuință

Doi oameni de afaceri bistrițeni, tată și fiu, au fost călcați de tâlhari, marți noaptea, în locuința lor din comuna Dumitra, județul Bistrița-Năsăud. Acestora li s-ar fi furat o importantă sumă de bani, dar și trei telefoane mobile.

 

Omul de afaceri Octavian Harșianu și fiul său Călin au fost atacați în propria locuință, marți noaptea de trei bărbați care i-ar fi furat acestuia bani și telefoane mobile. Cei doi au fi fost legați și amenințați cu cuțitul, hoții încercând să afle unde au depozitate în locuință sume de bani. Când au părăsit locul faptei, tâlharii au plecat cu circa 30.000 lei, dar și cu telefoanele mobile găsite în locuință, pentru ca proprietarii să nu poată anunța poliția.

Totuși, Călin Harșianu a reușit cumva să se dezlege și să anunțe jaful prin 112, de pe telefonul fix din locuință.

Acum polițiștii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări intr-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infractiunii de tâlhărie calificata. 
Din primele verificări a rezultat faptul că, la data de 14 Noiembrie a.c., trei persoane necunoscute au sustras prin violență, dintr-o locuință din Dumitra, o sumă de bani și trei telefoane mobile”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud

Oamenii legii au deja un cerc de suspecți și efectuează cercetări, însă până la această oră nu a fost identificat vreun posibil făptuitor.

Polițiștii din cadrul IPJ BN desfășoară investigații și activități specifice pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor vinovate„, a mai precizat Crina Sîrb.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.