Un accident rutier în urma căruia două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Uregnță Bistrița s-a produs în noaptea de luni spre marți pe DN 17, în Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs pe raza localității Șieu Măgheruș, în jurul orei 01:00. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina s-a oprit într-un cap de pod. Impactul a fost unul puternic, însă, din fericire, persoanele aflate în mașină au scăpat cu viață.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje, printre care unul de descarcerare și două echipaje SMURD, de terapie intensivă mobilă și prim ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă, ”la accidentul din Șieu Măgheruș a fost implicată o singură mașină care a intrat într-un cap de pod. Au rezultat două victime conștiente, iesite din mașină, una fără leziuni vizibile, iar cealaltă cu tramatism craniocerebral”.  Este vorba despre doi tineri, unul de 23 de ani, iar cel de-al doilea de 20 de ani.

Ambele victime au fost transportate la spital.

Polițiștii au intervenit și ei în zonă și au efectuat cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

FOTO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.