Două case, un autoturism și mai multe bunuri și animale, distruse într-un puternic incendiu izbucnit în localitatea Dorolea din Bistrița-Năsăud (FOTO)

Mai bine de o oră și jumătate s-au luptat pompierii bistrițeni, luni dimineața, să stingă un puternic incendiu care a izbucnit la o casă din localitatea Dorolea și s-a extins și la cea de-a doua. De asemenea, în incendiu au ars și un autoturism, o anexă și mai multe animale.

Flăcările au izbucnit luni dimineața, în jurul orei 06:00, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru a stinge flăcările. În sprijinul pompierilor au sărit și serviciile voluntare pentru situații de urgență din Livezile și Dorolea.

”Intervenția a durat aproximativ o oră și jumătate și a fost foarte dificilă, deoarece în zonă, casele sunt amplasate foarte aproape una de cealaltă și exista riscul propagării și la acestea. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Pompierii au reușit salvarea a doi iepuri, au extras trei butelii de oxigen goale, o butelie de gaz si mobilier” precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă.

În incendiu au ars: 40 de iepuri, anexa în totalitate, grajd în totalitate, cherestea, un autoturism în totalitate, la prima casă au fost afectate acoperișul și un perete, la cea de-a doua casă a fost afectat acoperișul. Suprafața totală afectată în incendiu este de aproximativ 300 mp. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire.

FOTO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.