Un tânăr din Mijlocenii Bârgăului s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la volan de polițiști, fără a deține permis de conducere, în timp ce autoturismul avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. În plus, se afla și sub influența alcoolului.

 

 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au oprit, vineri, pentru control un autoturism în Tureac. A fost identificat șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Mijlocenii Bârgăului.

Oamenii legii au efectuat verificări cu privire la șofer, constatându-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, autoturismul condus de tânăr avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii, stabilindu-se în urma verificărilor că sunt expirate din luna octombrie a anului 2020.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,16 mg/L alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit un dosar penal privind conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud