Două persoane au fost rănite în urma unui incendiu (FOTO)

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o casă de locuit de pe raza localității Mureșenii Bârgaului din județul Bistrița-Năsăud.

Alerta s-a dat puțin după miezul nopții, când s-a solicitat intervenția pompierilor pentru a stinge flăcările.

La fața locului au intervenit mai multe autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar pompierii militari din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost sprijiniți și de voluntari din cadrul Gărzii de Intervenție – Stingere Prundu Bîrgăului.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifesta într-o încăpere, reușind în scurt timp să îl lichideze. Însă, echipajele de intervenție au găsit două victime (bărbat şi femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, respectiv 48 de ani).

Femeia este afirmativ conștientă, prezintă arsuri pe aproximativ 35 % din suprafața corpului, iar barbatul – constient – prezintă o intoxicație cu fum. Echipajele de pompieri le-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor medicale (terapie intensiva mobila SMURD, respectiv prim ajutor SMURD)”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

FOTO: ISU B-N

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.