Un avion ultraușor s-a prăbușit în zona Aerodromului din Bistrița. A urmat un incendiu și a rezultat o victimă. Însă, stați liniștiți! Nu a fost decât un exercițiu al pompierilor bistrițeni!

Mobilizare de forțe în zona Aerodromului din cartierul Unirea! Pompierii bistrițeni au desfășurat, miercuri, un exercițiu tactic cu forțe și mijloace în teren.

Scenariul pregătit de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a cuprins prăbușirea unui avion de mici dimensiuni, eveniment urmat de un incendiu la care forțele de intervenție au fost nevoite să intervină cu promptitudine.

În plus, o persoană a fost rănită.Prin această acțiune ”s-a urmărit intervenția în cazul unui incendiu produs la compartimentul motor al unui avion utilitar, în urma incendiului rezultând și o victimă” au declarat reprezentanții ISU B-N.Acțiunea a fost una amplă, fiind mobilizați zeci de angajați ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, iar scopul ei a fost aceea de a testa timpul de reacție și modul în care s-ar interveni dacă s-ar produce o astfel de situație.

FOTO: ISU B-N