Cinci persoane, dintre care trei minori de 16, 10, respectiv un bebeluș de 7 luni, au ajuns la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat, pe DJ 172G, în Orheiu Bistriței. 

 

La locul accidentului au intervenit Detașamentul de Pompieri Bistrița și un echipaj SAJ. 

La locul accidentului au fost găsite cinci victime: doi adulti și trei minori în vârstă de 16 ani, 10 ani, respectiv 7 luni. 

„Echipajele medicale au transportat la spital cei trei minori, cel în vârstă de 10 ani prezenta traumatism toracic iar ceilalți doi in vârstă de 16 ani, respectiv 7 luni prezentau excoriații și traumatisme o femeie în vârstă de 32 de ani cu excoriații”, a transmis Marius Rus, purt[torul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului au intervenit și polițiștii.

„Un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din Bistrița, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de podeț și s-a oprit în afara părții carosabile pe gardul unui imobil.

În urma impactului, atât șoferul cât și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 32 și 7 luni toți din Bistrița au suferit vătămări corporale, fiind necesar transportul acestora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud. 

 

ImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud