FOTO/VIDEO: Probleme în Bistrița-Năsăud din cauza ninsorilor abundente! Un utilaj de deszăpezire a ajuns în șanț, iar tirurile urcă anevoios Tihuța

Probleme pe șoselele din Bistrița-Năsăud din cauza ninsorilor abundente căzute duminică. În localitatea Dumitra, un utilaj a derapat, iar pe DN 17, trei tiruri nu au reușit să urce spre Tihuța.

 

Ninsorile abundente care au căzut în cursul zilei de duminică în județul Bistrița-Năsăud au cauzat probleme pe șosele.

În această seară, pe DN 17C, în localitatea Dumitra, un utilaj de deszăpezire a derapat într-o curbă și s-a răsturnat într-un șanț, anunță reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Se pare că șoferul respectivului utilaj încercat sa evite o mașină care a derapat și să evite astfel ciocnirea.

Circulația s-a efectuat alternativ, preț de minute bune, iar apoi traficul a fost blocat total, până când o macara a reușit să scoată utilajul din șanț.

Probleme au fost și pe DN 17, la km 100, unde trei tiruri, echipate cu cauciucuri de iarnă, nu au reușit să urce spre Tihuța. Autoritățile au trimis un remorcher pentru a le tracta, iar acum se circulă în condiții de iarnă, fără ca traficul sa fie blocat.


De asemenea, la Valea Străjii, echipajele de poliție fac selecție în trafic și sunt lăsate să meargă mai departe spre Moldova doar mașinile cu cauciucuri de iarnă. Totodată, autoritățile au suplimentat numărul utilajelor de deszăpezire, la patru.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.