FOTO/VIDEO: Patru gospodării din comuna Șieuț, mistuite de flăcări

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea bistrițeană Șieuț, unde 4 gospodării au fost mistuite de flăcări. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

 

Incendiul a cuprins cu repeziciune patru gospodarii – 4 case de locuit, fiecare cu anexe, grajduri, imobile situate foarte aproape unul fata de celălalt. suprafața totala afectată de incendiu este, la o prima estimare, de peste 800 mp. 

Au fost direcționate spre locul indicat 5 echipaje din cadrul ISU BN, cu o autospeciala de intervenție la înălțime, trei autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD, alături de SVSU Șieut și Monor cu autospeciale de stingere.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, două persoane in vârsta au suferit atacuri de panică, au primit primul ajutor la locul incendiului, nefiind transportate la spital.

Peste 35 pompieri militari și voluntari de la Detașamentul de pompieri Bistrita și Serviciile voluntare pentru situații de urgentă Șieuț, Șieu, Monor și Mărișelu cu 7 autospeciale de stingere, autospeciala de intervenție la înălțime și doua ambulante (SMURD și SAJ) au acționat pentru localizarea și lichidarea focarelor, concomitent cu protejarea vecinătăților – în ambele direcții sunt amplasate case de locuit și imobile foarte aproape de clădirile cuprinse de incendiu. 

De asemenea, sub coordonarea comandantului intervenției, mai multe zeci de localnici au sprijinit intervenția pompierilor militari și voluntari, in incercararea de a proteja vecinătățile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.