Funcția de șef de post în comunele Miceștii de Câmpie, Livezile și Nușeni, vacantă. Poliția organizează concurs

Inspectoratul Județean de Poliţie Bistriţa-Năsăud organizează concursuri pentru ocuparea a trei funcţii de şef de post, cu recrutare din sursă internă, la postul de poliţie comunale din localitățile Miceştii de Câmpie, Livezile şi Nuşeni.

În vederea înscrierii şi participării la examen/concurs, agenţii de poliţie trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii:

  • să aibă minim studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat;
  • să aibă 2 ani vechime în Ministerul Afacerilor Interne;
  • să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
  • să fie declarat «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop;
  • să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;
  • să fi obţinut calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale   de serviciu;
  • să îndeplinească cerinţa specifică prevăzută în fişa postului, respectiv să deţină/să obţină certificat de acces la informaţii clasificate, nivelul „Secret de Serviciu”;
  • să deţină/să obţină avizul de organ de cercetare al poliţiei judiciare;
  • să deţină/să obţină avizul de poliţist rutier;
  • să deţină permis de conducere categoria “B”.

Examenul/concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, la data de 19.09.2018, după un program care va fi stabilit de către comisia de concurs şi comunicat candidaţilor, iar proba  de  concurs va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care, mai mulţi candidaţi au obţinut aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Contestaţiile se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Nota acordată după soluţionarea contestaţiilor la interviu, este definitivă.

Rezultatele la contestaţii se comunică candidaţilor prin afişare la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Înscrierile la examen/concurs se fac, în zilele lucrătoare, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud – Serviciul Resurse Umane, până la data de 30.08.2018, orele 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.