Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, cere demisia președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, după ce fratele acestuia a devenit director general adjunct al companiei Aquabis – principalul furnizor al serviciilor de apă și canalizare din județ.

Îi solicit domnului Radu Moldovan demisia din calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud, pentru că domnul Radu Moldovan este cel care a creat cadrul pentru săvârşirea acestui abuz. De asemenea, solicit demisia domnului Macarie Moldovan pentru că este cel care a profitat de cadrul creat de fratele său. Domnul Macarie Moldovan, dacă îmi va urma sfatul, şi va demisiona, s-ar putea într-o zi să-mi mulţumească pentru că ceea ce s-a întâmplat acolo s-a întâmplat cu încălcarea legii”, a declarat Ioan Turc. 

Liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud este de părere că în acest caz s-ar fi comis un abuz.

Angajarea lui Macarie Moldovan la Aquabis a mers extrem de repede, spre deosebire de lentoarea cu care se întâmplă totul în România. În aprilie a fost făcută propunerea de înfiinţare a postului de director general adjunct de către un oarecare domn Cristian Lang, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aquabis – în mai a fost anunţat concursul, foarte repede, foarte vioi – în iunie am avut concurs la care a participat doar Macarie Moldovan, în luna iulie, Macarie Moldovan era la noul loc de muncă. Atunci când interesele nu personale, intime, o impun, lucrurile se desfăşoară extrem de repede apreciez că e un caz flagrant de abuz şi mă rezum la atât cu toate că aş putea să aprofundez mai mult cam cum se numeşte pe legislaţie penală ce s-a întâmplat la Aquabis?”, a mai completat Turc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reamintim că Alexandru Macarie Moldovan, fratele președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a devenit, recent, director general adjunct în cadrul companiei Aquabis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.