La Bistrița a început campania ”Curățenia de primăvară” (FOTO)

Odată cu încălzirea vremii, autoritățile locale din Bistrița au dat startul campaniei ”Curățenia de primăvară”. La nivelul municipiului se vor desfășura acțiuni de ecologizare, dar vor fi salubrizate și malurile râului Bistrița.

Primăria Bistrița anunță a dat startul campaniei „Curăţenia de primăvară”, care se desfăşoară în perioada martie – aprilie 2019. Viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, va monitoriza acțiunile din cadrul campaniei. Acesta a făcut un apel către cetățeni, rugându-i să păstreze curățenia.

Odată cu venirea lunii martie, am început și curățenia de primăvară în oraș și împrejurimi pentru a întâmpina anotimpul cald într-un mediu curat, demn de o comunitate civilizată. Cu această ocazie, fac și un apel către toți cetățenii orașului să păstreze curățenia, să nu arunce deșeurile rezultate în gospodărie în locuri nepermise și să atragă atenția celor care nu respectă regulile în privința păstrării curățeniei” a precizat Niculae. 

Potrivit viceprimarului, în cadrul acestei campanii vor fi salubrizate și malurile râului Bistrița. 

”După data de 15 aprilie, vom trece și la salubrizarea malurilor râului Bistrița. Am ales această perioadă pentru a da posibilitatea primăriilor situate în amonte să finalizeze igienizarea malurilor înaintea noastră, astfel încât munca depusă să nu fie în zadar” a completat Cristian Niculae.

FOTO: Cristian Niculae

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.