Primăria orașului Năsăud pregătește o investiție majoră, care prevede amenajarea unui complex sportiv multifuncțional în oraș. Piscine, terenuri de sport, bazin de înot acoperit și multe alte facilități sunt prevăzute în proiectul ce are o valoare mai mare de 6 milioane de euro.

Potrivit primarului orașului Năsăud, Mircea Romocea, investiția se ridică la 6,3 milioane de euro, iar în prezent se află în plină desfășurare procedura de licitație publică în vederea proiectării și execuției obiectivului de investiții, care este făcută de Compania Națională de Investiții.

”După eforturi de câțiva ani, în momentul de față proiectul se află în procedura de achiziție publică, pe SICAP, la Compania Națională de Investiții. E un proiect de 6,3 milioane de euro. Mi-am pus mari speranțe că se va materializa și, iată, până pe 7 ianuarie este data limită pentru depunerea ofertelor pentru această investiție de amploare, care cred că va schimba ușor în bine viața năsăudenilor” a declarat primarul Mircea Romocea, într-o emisiune a postului local de televiziune AS-TV.

Această investiție nu mai poate da înapoi și sunt convins că undeva în 3 ani va deveni funcțională” a mai adăugat primarul Mircea Romocea.

Complexul se va realiza în zona cunoscută sub denumirea de ”Balta Liceului Silvic” și va fi compus dintr-un bazin de înot acoperit, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, o plajă cu 300 de locuri, gradene, terenuri de tenis, volei, baschet, minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinet medical, alei pietonale și o parcare cu 150 de locuri.