Liderul AUR Bistrița-Năsăud a retras produsele austriece din magazinele sale

Liderul AUR din Bistrița-Năsăud, Dragoş Hârjoabă, a anunțat că a decis să retragă din magazinele pe care le deţine băuturi răcoritoare şi energizante produse în Austria, în contextul în care Viena se opune intrării României în Schengen, scrie Agerpres.

Hârjoabă a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a golit „frigidere întregi” din cele cinci magazine pe care le deține, dezamăgit de reacția oficialilor austrieci.

„(…) Protestul este forma mea de a-mi manifesta dezamăgirea faţă de reacţia Austriei, dar nu ştiu dacă este neapărat reacţia Austriei, s-ar putea să fi fost rândul ei: anul trecut ne-am opus noi, anul acesta te opui tu”, a afirmat liderul judeţean al AUR.

Întrebat dacă protestul său a avut ecou şi în rândul altor proprietari de magazine, Dragoş Hârjoabă a spus că, deşi a luat legătura cu unii dintre aceştia, nu a văzut reacţii similare.

„Mi-aş fi dorit să se alăture, eu am transmis mesaje către cei din Bistriţa cu care sunt în contact, care au şi ei magazine, au zis că vor lua în calcul, dar nu am văzut nimic. (…)”, a explicat Hârjoabă.

 
 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.