Echipajele de pompieri militari din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița – Năsăud, pompieri voluntari din comunitățile care au avut de suferit în urma inundațiilor și specialiști din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud au continuat să intervină în sprijinul populației și miercuri.

La acțiuni au fost utilizate motopompe de mare capacitate, tractabile sau transportabile, care acționează până la restabilirea stării de normalitate. În dimineața zilei de miercuri, echipajele au intervenit în mai multe zone din județ pentru scoaterea apei din beciurile inundate în urma precipitațiilor.

Astfel, potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, trei echipaje au acționat în municipiul Bistrița, pe străzile Valea Ghinzii, Ioan Vidu, Piața Morii, un alt echipaj a intervenit în Sintereag, alte două echipaje în orașul Năsăud și unul în localitatea Cociu. De asemenea, două motopompe de mare capacitate au mai acționat în Bistrița, pe strada Calea Moldovei, dar și în cartier Viișoara.

FOTO: ISU B-N