Noapte de foc pentru pompierii bistrițeni (FOTO/VIDEO)

Pompierii bistrițeni au fost solicitați să intervină, în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Ragla din județul Bistrița-Năsăud, unde flăcările au cuprins o anexă gospodărească și amenințau să se extindă și la casele din apropiere. 

Alarma s-a dat în jurul orei 01:30, când proprietarii imobilului au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au solicitat sprijin pentru a stinge focul. La locul intervenției au fost direcționate două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, iar în sprijinul pompierilor au sărit și voluntarii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumitrița.

În momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, ”incendiul se manifesta la acoperisul unui șopru legat de anexa și casele de locuit învecinate” spun reprezentanții ISU B-N. Însă, pompierii au reușit să lichideze incendiul rapid, în limitele găsite.

Au fost salvate casele de locuit și anexele, suprafața afectată fiind de circa 30 de mp de acoperiș și grinzi de lemn de la nivelul șoprului” au mai completat reprezentanții ISU B-N.

În urma incendiului nu au existat victime, iar cauza de la care a pornit focul este în curs de stabilire.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.