O nouă celulă pentru depozitarea gunoiului, în Bistrița-Năsăud

În zona depozitului ecologic de la Tărpiu, județul Bistrița-Năsăud, se va construi o nouă celulă pentru depozitarea gunoiului, asta după ce Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a finalizat demersurile legale pentru a se putea realiza o astfel de investiție.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud, Ioan Ţintean, a declarat, într-o conferință de presă, că în scurt timp va începe construcţia unei noi celule în zona depozitului ecologic de la Tărpiu.

Administrația județeană a reușit să obțină un aviz de la Ministerul Agriculturii privind scoaterea terenului din circuitul agricol și introducerea lui în intravilan pentru a se putea realiza această investiție.

Am reuşit să desfiinţăm starea de păşune şi să trecem terenul în intravilan, iar acum putem să predăm legal locaţia pentru Celula 2 şi să înceapă Vitalia să construiască aşa cum s-a angajat, atunci când a venit cu oferta tehnică şi financiară”, a declarat Țintean.

Potrivit vicepreședintelui CJ B-N, mai este necesară îndeplinirea procedurii privind eliberarea cărții funciare, după care amplsamanetul pentru începerea lucrărilor poate fi predat constructorului. ”Am fost în teren și am țărușat deja. Așteptăm documentele de la Oficiul Judetean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bistrița-Năsăud. În momentul în care am CF-ul, îi convoc (n.r. – pe cei de la Vitalia) ca să le predau amplasamentul”, a mai explicat Ioan Țintean.

Din momentul în care amplsamentul a fost predat constructorului, termenul pentru realizarea celulei doi este de 5 luni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.