O singură notă de 10 la proba scrisă a examenului de titularizare în Bistrița-Năsăud

O singură notă de 10 a fost obținută la nivelul județului Bistrița-Năsăud la proba scrisă a examenului de titularizare. Nota maximă a primit-o un candidat care a susținut examenul la disciplina Limba și literatura română. Alți 200 de candidați au obținut note peste 7. 

Proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar a fost organizată în data de 11 iulie, la centrele de la Școala Gimnazială Avram Iancu și Școala Gimnazială Numărul 1 din Bistrița.

În județul Bistrița-Năsăud au fost înscriși și validați 547 candidați. Dintre aceștia, 418 au fost prezenți, 46 s-au retras și 82 au absentat. Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Monica Buboly, ”statistica notelor obținute de candidații din județul nostru este următoarea: 200 note mai mari sau egale cu 7, reprezentând un procent de 47,85%; 145 note între 5-7, reprezentând un procent de 34,69%; 73 note sub 5, reprezentând un procent de 17,46%. O candidată de la disciplina Limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate în învățământul primar a obținut media 10”.

Contestațiile se pot depune personal de către candidat, la sediul Inspectoratului Școlar Județean, camera 28, în cursul zilei de azi, 17 iulie, până la ora 21:00 și în 18 iulie, în intervalul orar 10:00-15:00.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 24 iulie. Repartizarea candidaților pe posturile declarate vacante pe o perioadă nedeterminată se va face în ședința publică din 25 iulie, organizată la Inspectoratul Școlar, începând cu ora 9:00, în ordinea alfabetică a disciplinelor.

Nota minimă de titularizare este 7, atât la proba scrisă, cât și la proba practică/specială la clasă în profilul postului, iar pentru suplinire este 5.

Lista posturilor posturilor/catedrelor vacante/rezervate, precum și alte documente specifice, pot fi consultate pe situl isjbn.ro, secțiunea mobilitatea personalului didactic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.