Programul de reabilitare din bordură în bordură s-a încheiat pe 31 din cele 47 de străzi pe care Primăria Bistrița le-a cuprins pe lista privind lucrările de asfaltare. Pe cele 31 de străzi s-a turnat deja un nou strat de asfalt și se lucrează și la ridicarea căminelor de canalizare la nivelul asfaltului. Reprezentanții administrației locale anunță că programul continuă cu asfaltarea celorlalte străzi.

”În săptămâna aceasta s-a asfaltat strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, s-au demarat lucrările de asfaltare pe strada Grădinilor și s-a început lărgirea benzii carosabile pe strada Locotenent Călin pentru crearea de noi locuri de parcare de reședință, care vor fi amplasate longitudinal. Începem lucrul de săptămâna viitoare pe încă două loturi ce cuprind 15 străzi : Arțarilor, Ecaterina Teodoroiu, Lalelelor, Mihail Kogălniceanu, Ursului, Piața Petru Rareș, B-dul Republicii, Cuza Vodă, Dumbravei, Petre Ispirescu, Pietrosu, Rodnei, Romană, Someșului și Zefirului”, a anunțat viceprimarul municipiului Bistrița.

Principalul criteriu de selecție în cazul celor 47 de străzi a fost că aceste străzi nu sunt cuprinse în alte proiecte de investiții privind modernizarea infrastructurii rutiere, proiecte finanțate cu fonduri europene, cum ar fi proiectul „Piste pentru cicliști” sau proiectul ”Linia Verde”.Anul viitor, viceprimarul Cristian Niculae anunță că alte 50 de străzi ar putea fi cuprinse într-un alt program de asflatare similar celui derulat anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.